Davis on fire voor Orioles, Marmol opnieuw wisselvallig

Door

Baltimore Orioles  v Tampa Bay Rays

Chris Davis is op dit moment the hottest hitter in de Majors. De 27-jarige aangewezen slagman van de Baltimore Orioles liet ook in derde wedstrijd van het seizoen, 6-3 zege op de Tampa Bay Rays, van zich spreken met een homerun en vier binnen geslagen punten.

Hij bracht daar zijn totaal na drie wedstrijden mee op 7 uit 11 van het veld met drie homeruns, drie doubles en elf binnen geslagen punten. Davis mag zich de eerste speler uit de geschiedenis van de Orioles noemen met meervoudige RBI’s in de eerste drie wedstrijden van het seizoen. “It’s awesome”, reageerde Davis.

naamloos2

Boston Red Sox (2-1) @ New York Yankees (1-2) 2-4

De Yankees hadden deze overwinning hard nodig nadat de The Bronx Bombers in de eerste twee wedstrijden kansloos ten onder gingen tegen de Red Sox. De 41-jarige Andy Pettitte gooide acht sterke innings en Mariano Rivera pakte zijn eerste save nadat hij afgelopen seizoen een band in zijn knie scheurde.

Philadelphia Phillies (1-2) @ Atlanta Braves (2-1) 2-0

Cliff Lee gooide acht shut-out innings en was na afloop blij met zijn overwinning. Afgelopen seizoen moest de 34-jarige linkshandige werper van de Phillies tot 4 juli wachten op de eerste W achter zijn naam. Nederlander Andrelton Simmons kwam in vier slagbeurten niet tot een honkslag en slaat tot dusver 3 uit 13 in het seizoen.

Justin Upton zal overigens niet lekker hebben geslapen. Oeps!

JustinUptonAlmost

Chicago Cubs (2-1) @ Pittsburgh Pirates (1-2) 3-2

Cubs’ closer Carlos Marmol maakte het opnieuw spannend voor zijn ploeg. Marmol pakte de save, maar gaf wel twee runs op in de negende inning en verspilde bijna een 4-1 voorsprong. In de eerste wedstrijd tegen de Pirates werd de 30-jarige closer al na 1/3 inning van de heuvel gehaald na het opgeven van een walk en een run.

CM

Overige uitslagen:

Los Angeles Angels (1-2) @ Cincinnati Reds (2-1) 4-5

Detroit Tigers (2-1) @ Minnesota Twins (1-2) 2-8

San Diego Padres (1-2) @ New York Mets (2-1) 2-1

Kansas City Royals (1-2) @ Chicago White Sox (2-1) 3-1

Seattle Mariners (2-2) @ Oakland Athletics (2-2) 2-8

Cleveland Indians (2-1) @ Toronto Blue Jays (1-2) 8-10

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen