NHL

Zware straf voor Cooke na elleboogstoot

By  | 

Afgelopen maandag was een dag met veel gezichten voor de Pittsburgh Penguins. Allereerst was er het nieuws van de NHL dat Penguins-forward Matt Cooke een zware straf heeft gekregen voor zijn elleboogstoot in de wedstrijd tegen de New York Rangers.

De general managers van alle NHL-teams waren de afgelopen week nog bij elkaar gekomen en hadden gesproken over het uitbannen van illegal hits.

De straf voor Cooke, een schorsing van tien wedstrijden in het reguliere seizoen en voor de eerste ronde van de play-offs, komt dan ook totaal niet als een verrassing en Ray Shero, de general manager van de Penguins, heeft al laten weten dat de schorsing volkomen terecht is.

Vervolgens kwam er het nieuws dat Sidney Crosby op de goede weg is in zijn revalidatieproces.

De geblesseerde captain volbracht na toestemming van zijn dokters weer een lichte training op het ijs, al blijft het nog steeds te vroeg om over een eventuele rentree te denken.

Foto: 1.bp.blogspot.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Admin van Sport Amerika.