NFL

Vick en Brady starten in Pro Bowl

By  | 

Het nieuws kwam niet als een verrassing dat Michael Vick en Tom Brady de startende quaterbacks zullen zijn tijdens de Pro Bowl wedstrijd op 30 januari in Honolulu.

Voor Vick zal het een bijzondere uitnodiging zijn. Gedurende zijn tijd bij de Atlanta Falcons nam hij al eerder drie keer deel aan de Pro Bowl, maar na zijn tijd in de gevangenis zal dit weer de eerste keer zijn voor de 30-jarige quaterback. Vick verloor donderdagavond verrassend met de Philadelphia Eagles van de Minnesota Vikings met 24-14.

Terwijl Vick voor de NFC zal starten, zal Brady dat doen voor de AFC. Voor de New England Patriots-quaterback zal het zijn zesde Pro Bowl worden.

Hofleverancier voor het evenement zijn de Atlanta Falcons. De leider in de NFC met een 12-3 record levert maar liefst zeven spelers, waaronder quaterback Matt Ryan en receiver Roddy White.

De Pro Bowl zal begin volgend jaar worden gehouden in Honolulu, Hawaii, precies een week voor de Super Bowl.

Foto: eurweb.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Admin van Sport Amerika.