NBA

Trail Blazers brengen Spurs zeldzame nederlaag toe

By  | 

De San Antonio Spurs zijn dinsdagnacht tegen een zeldzame nederlaag opgelopen. Op bezoek bij de Portland Tail Blazers verloren de Spurs met 99-86.

Het betekende pas de achtste nederlaag voor het team met het beste record in de NBA. De ploeg van coach Gregg Popovich heeft nu een 40-8 record en blijven daarmee wel stijf bovenaan staan in de Western Conference.

LaMarcus Aldridge was de grote plaaggeest voor de Spurs dinsdag, door maar liefst veertig punten te scoren. Daarnaast pakte de 25-jarige forward ook nog eens elf rebounds.

Bij de bezoekers kwamen de sterspelers Manu Ginobili (zeventien punten), Tim Duncan (vijftien) en Tony Parker (zes) niet echt los. Coach Popovich werd moedeloos van het spel van Aldrige. ,,Op een gegeven moment ben ik maar gestopt met tellen. Hij schoot alles binnen.”

De ster van de avond had nog wel een mooie anekdote over Popovich. ,,In de afgelopen jaren kreeg ik nooit een hand van hem, maar vanavond kwam hij wel naar me toe na de wedstrijd. Zo gaat dat blijkbaar in de NBA, maar ik zie het maar als een goed teken,” vertelde Aldridge lachend.

Zie hier de samenvatting van het duel tussen de Spurs en de Trail Blazers.

Foto: 1.bp.blogspot.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Admin van Sport Amerika.