Uitgelicht

Today in Sports History – 18 juni

By  | 

Pitchend voor de California Angels, behaalde Don Sutton op 18 juni 1986 zijn 300ste overwinning in zijn carriere. Sutton, die bovendien uitkwam voor de Los Angeles Dodgers, Houston Astron, Milwaukee Brewers en de Oakland Athletics, zou uiteindelijk finishen op 324 zeges en een ERA van 3.26. Hij zou echter vijf pogingen nodig hebben om de Hall of Fame binnen te komen. Vele stemmers meenden dat hij voor de HOF het absolute talent ontbeerde, terwijl hij zijn zege-totaal een tikje geflatteerd leek door het feit dat hij 23 jaar in de league had gespeeld. In 1998 zou hij echter toch in Cooperstown worden toegelaten.

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Sportjournalistieke sporen verdiend bij de Zwolse Courant (twee jaar), het Noordhollands Dagblad (zes maanden), Voetbal International (twaalf jaar) en VI.nl (vier jaar). Nu klaar voor het grote werk: SportAmerika. Chicago b(i)ased. Go Bears. Go Hawks. Go Bulls.