NBA

Terry, Nowitzki trainen voor nieuw seizoen

By  | 

De sterkhouders van de NBA-champs zijn optimistisch voor het nieuwe seizoen. Jason Terry, de guard van de Dallas Mavericks, is al vol aan het trainen, al beseft hij dat de start wellicht uitgesteld zal zijn.

Terry gooide de eerste pitch voor de wedstrijd van de Texas Rangers vrijdagavond. Zijn Duitse ploegmakker en Finals MVP Dirk Nowitzki deed hetzelfde in het stadium van de Rangers vier weken eerder.

Diezelfde Nowitzki zei ook al dat hij zou spelen voor Duitsland in de opkomende Europese kampioenschappen.

Zijn land heeft de kans om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen. Terry was niet laaiend enthousiast over Nowitzki’s deelname aan het EK maar gaf ook toe dat Duitsland de kans had om iets moois te verwezenlijken.

,,Ik heb de kans om een jongere Duitse generatie te helpen om de Olympische Spelen te behalen. Dat lijkt mij een heel mooi streven,” aldus Nowitzki.

Foto: www.slamdunkcentral.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Woonde 7 jaar in Pine Bluff, Arkansas als kind. Studeerde nadien nog Journalistiek aan Lindenwood University in St. Charles, Missouri via een basketbalbeurs. Werkte mijn bachelor Journalistiek af in Brussel aan het Erasmushogeschool. Speel nog steeds basketbal, ben een basketbal coach en ben gepassioneerd door Amerikaanse sporten, bij voorkeur NBA en NCAA.