NBA

SportAm Show #13: NBA Finals

By  | 

San Antonio Spurs v Miami Heat - Game One

Vanavond begint om negen uur plaatselijke tijd (03:00 NL tijd) de NBA Finals tussen de Miami Heat en de San Antonio Spurs. In de SportAmerika Show van afgelopen maandag keek Sport1-commentator Ronald van Dam vooruit op de clash tussen de twee beste ploegen in de NBA en waarom het de Indiana Pacers en de Oklahoma City Thunder niet lukten om in de finale te geraken.

Van Dam en Mart Smeets geven bij Sport1 afwisselend commentaar bij de NBA Finals en hebben in Francisco Elson een uitstekende co-commentator.

Play Music – Listen Audio – SportAm Show #12: NBA Play-o…

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Keek in 2005 de Super Bowl en was op het eerste gezicht verliefd geraakt op de NFL. Doordeweeks studerende en werkend in Rotterdam, maar elke zondagavond staat alles stil voor de NFL, en dan met name voor de geliefde Seattle Seahawks. Bij gebrek aan NFL ook niet vies van de NBA, MLB en College Sports. Daarnaast idolaat van R.A. Dickey, die hij in levenden lijve bijna een no-hitter zag gooien.

1 Comment

  1. Bahadir

    5 juni 2014 at 19:38

    Probeer deze series a.u.b. niet te verpesten met je partijdige commentaar Ronald. Want man o man, wat heb ik me aan jou commentaar geërgerd tijdens de series tussen OKC en de Spurs.

    Dat je een bepaalde voorkeur voor een team hebt, betekent niet dat je elke actie subjectief hoeft te beoordelen. Je beschuldigt Durant van floppen, terwijl de grootste flopper van de NBA (Ginobili) bij “jou” team speelt. Hypocriete vent dat je bent.

    Nogmaals: ik hoop dat je deze series niet verpest met je partijdige commentaar, want we weten ondertussen wel hoe geweldig goed jij de Spurs vindt. Die extra pass van de Spurs telkens weer he. Wauw, dat deed de Thunder ook een paar keer in de series, maar dat zie je dan “toevallig” niet.