MLB

Sport Amerika Quiz – Week 8 – HINTS!

By  | 

 

Zoals beloofd: de herpublicatie van SportAmerika Quiz, week 8, vergezeld van enige HINTS!

Twintig jerseys voorzien van twintig (rug)nummers, met andere woorden: twintig namen van sporters die we graag van jullie zouden willen horen. Makkelijker konden we ’t niet maken.

Weet je alle twintig antwoorden, of ben je tevreden met wat je hebt, stuur ze dan in een mailtje naar quiz@sportamerika.nl.

De puntentelling gaat als volgt: voor elke goed geraden sporter is een punt te verdienen. Dat zijn dus twintig (20) punten in totaal. Je hebt alle tijd van de wereld: inzenden kan tot en met woensdag 24 augustus, maar let wel: de snelle inzenders zullen nog eens extra worden beloond. De eerst vijf deelnemers met alle twintig antwoorden goed, krijgen nog eens een bonus van respectievelijk 5, 4, 3, 2 en 1 punten.

OKAY, OVER NAAR DE HINTS:

Oplossing 1: Gisele
Oplossing 2: Tweeling
Oplossing 3: 72 in Chicago
Oplossing 4: Heeft de ziekte in
Oplossing 5: The Dream
Oplossing 6: Czech
Oplossing 7: Matje
Oplossing 8: Alcindor
Oplossing 9: 11/26/69
Oplossing 10: No ring

Oplossing 11: Westfield, Alabama
Oplossing 12: Chief
Oplossing 13: Worm
Oplossing 14: Gokker
Oplossing 15: Kansas Comet
Oplossing 16: Diesel
Oplossing 17: Sinaasappelsap
Oplossing 18: Halleluja
Oplossing 19: ’59, Eindhoven
Oplossing 20: 20 zeges

Aan het einde van de rit staan er voor de top 3 een paar leuke prijzen te wachten. Zo ligt er voor de overall winnaar na tien weken een Season Pass voor NBA.com klaar. Echter, iedere ronde staat ook nog eens op zichzelf. Ook voor de tien weekwinnaars hebben we een fraaie prijs in petto.

De oplossing van iedere ronde, vergezeld van de weekuitslag en de totaalstand, zal op donderdag worden gepubliceerd.

Veel plezier!

 

 

 

NOGMAALS: MAIL JE TWINTIG OPLOSSINGEN NAAR QUIZ@SPORTAMERIKA.NL.

 

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Sportjournalistieke sporen verdiend bij de Zwolse Courant (twee jaar), het Noordhollands Dagblad (zes maanden), Voetbal International (twaalf jaar) en VI.nl (vier jaar). Nu klaar voor het grote werk: SportAmerika. Chicago b(i)ased. Go Bears. Go Hawks. Go Bulls.