NBA

Rondo keert terug na elleboog uit de kom

By  | 

Heel even leek het seizoen voor de Boston Celtics zo goed als voorbij, toen bij pointguard Rajon Rondo, bij een tien punten voorsprong op de Miami Heat, zijn elleboog uit de kom schoot, na een harde overtreding van Dwyane Wade.

Tien minuten later keerde hij, tot verbazing van iedereen, weer terug in de TD Garden. De elleboog was in de kleedkamer terug op de plaats gezet, Rondo knikte naar de assistent-coach dat hij klaar was om te gaan, en luttele minuten later speelde hij weer.

Een normaal mens moet er niet aan denken, maar Rondo had kennelijk maar een ding voor ogen. These are the playoffs.

,,Hij voelt wat stijfjes aan, m’n elleboog, en natuurlijk doet het wat pijn, maar het is niks om je zorgen over te maken”, aldus Rondo, die na zijn terugkeer zelfs nog goed was voor een steal (met z’n linkerarm, nota bene) en een score. ,,Echt, ik ben er ook de volgende wedstrijd gewoon bij. Zeker in defensief opzicht geeft het geen enkel probleem.”

Bekijk hier de video waarop Rondo na de overtreding van Wade zijn blessure oploopt:

Foto: yahoo.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Sportjournalistieke sporen verdiend bij de Zwolse Courant (twee jaar), het Noordhollands Dagblad (zes maanden), Voetbal International (twaalf jaar) en VI.nl (vier jaar). Nu klaar voor het grote werk: SportAmerika. Chicago b(i)ased. Go Bears. Go Hawks. Go Bulls.