MLB

Rockies-pitcher Nicasio ‘rust comfortabel’

By  | 

Juan Nicasio, rookie pitcher van de Colorado Rockies, is zaterdag geopereerd aan zijn nek, in een poging een breuk te stabiliseren. Nicasio werd vrijdagavond in het duel met de Washington Nationals door een line drive vol in het hoofd geraakt.

In een statement dat de Rockies op zaterdag deden uitgaan, liet de club weten dat de rechtshandige werper momenteel ‘comfortabel rust.’

Nicasio werd vrijdagavond vol op het hoofd geraakt door een line drive van Washington’s Ian Desmond. De pitcher kreeg de bal aan de rechterkant van zijn hoofd, waarna de bal terug foul territory inrolde.

Nicasio ging neer, en werd op de heuvel minutenlang behandeld, voor hij op een brancard het veld werd afgereden.

Bekijk hier een video (opgenomen vanaf de tv) van het ongelukkige voorval:

 

Foto: dailycaller.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Sportjournalistieke sporen verdiend bij de Zwolse Courant (twee jaar), het Noordhollands Dagblad (zes maanden), Voetbal International (twaalf jaar) en VI.nl (vier jaar). Nu klaar voor het grote werk: SportAmerika. Chicago b(i)ased. Go Bears. Go Hawks. Go Bulls.