MLB

Red Sox haalt Gonzalez binnen

By  | 

De Boston Red Sox hebben met het contracteren van eerste honkman Adrian Gonzalez een grote slag weten te slaan. Volgens Red Sox-manager Terry Francona is Gonzalez één van de beste slagmensen die op dit moment acties is in de MLB. ,,We hebben er een paar goede mensen voor op moeten geven, maar ik geloof dat dit het allemaal waard is. Adrian is nog erg jong, maar heeft ondertussen wel al diverse malen een ‘Golden Glove’ (prijs voor beste speler per positie) gewonnen. Dat zegt al heel wat.”

In San Diego zijn ze teleurgesteld over het vertrek van hun sterspeler, maar hebben ze wel begrip voor zijn overstap. ,,Ik had hem het liefst hier gehouden, maar ik weet zeker dat hij in Boston een ster wordt,” vertelde Jed Hoyer nadat bekend werd gemaakt dat Gonzalez voor de Red Sox had gekozen.

In ruil voor de overgang van Adrian Gonzalez naar Boston, maken pitcher Casey Kelly, eerste honkman Anthony Rizzo, outfielder Raymond Fuentes en nog een later aangewezen speler de omgekeerde weg.

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Admin van Sport Amerika.