MLB

Rangers verslaan Red Sox in eerste clash

By  | 

In Arlington, Texas stonden vrijdagavond twee van de beste teams uit de American League tegenover elkaar: de Boston Red Sox en de Texas Rangers. De thuisploeg trok uiteindelijk met 9-5 aan het langste eind.

Voor de Red Sox stond Jon Lester, van wie veel verwacht wordt dit jaar, op de heuvel. In 5 innings kreeg hij 5 punten tegen op zes hits, waarvan drie home runs (Kinsler, Napoli en Cruz).

Hij kreeg in het duel echter niet de loss, omdat de aanval van de Red Sox er via belangrijke hits van aanwinst Adrian Gonzalez, Kevin Youkilis en een home run van David ‘Big Papi’ Ortiz voor zorgden dat er in de achtste inning een 5-5 tussenstand op het scorebord stond.

Een slagbeurt later was het pinch-hitter David Murphy (foto) die op het werpen van setup man Daniel Bard een two-run double sloeg en de Rangers weer op voorsprong zette. De twee volgende slagmensen van de Rangers volgden met een RBI-double om de stand naar 9-5 te brengen.

Een perfect inning van closer Neftali Feliz bracht een einde aan de spannende wedstrijd.

Foto: quickdfw.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Admin van Sport Amerika.