NHL

Rangers’ Avery gearresteerd

By  | 

Trash talking op het ijs en illegal hits uitdelen aan tegenstanders is een ding, maar van politieagenten kun je toch maar beter afblijven. New York Rangers-speler Sean Avery realiseert zich dat nu ook, nadat hij in Los Angeles werd gearresteerd na het duwen van een agent.

De LAPD was afgekomen op het huis van Avery in Hollywood Hills, na een telefoontje over burengerucht. De buurvrouw had geklaagd over te luide muziek, waarna de politie besloot polshoogte te nemen.

Avery was hier kennelijk niet van gediend: nadat hij zag wie er voor zijn deur stond duwde hij een van de agenten, alvorens de deur weer te sluiten. Toen de dienders voor de tweede keer aanklopten, werkte de ijshocker wel mee, maar toen was het leed al geschied. Een paar handboeien en een ritje naar het plaatselijk bureau was zijn deel.

Avery werd gearresteerd op verdenking van mishandeling van een politieagent. Na het betalen van een borgsom van $20K werd hij weer vrijgelaten.

 

Foto: itsonwithsean.wordpress.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Sportjournalistieke sporen verdiend bij de Zwolse Courant (twee jaar), het Noordhollands Dagblad (zes maanden), Voetbal International (twaalf jaar) en VI.nl (vier jaar). Nu klaar voor het grote werk: SportAmerika. Chicago b(i)ased. Go Bears. Go Hawks. Go Bulls.