MLB

Prince Fielder met Van den Hurk naar Nederland

By  | 

Een van de grote mannen tijdens de huidige play-offs, Milwaukee Brewers eerste honkman Prince Fielder, komt in november naar Nederland. Hij zal tijdens een tour in Europa samen met andere spelers Amsterdam en Utrecht aan doen. De ‘European Big League Tour’ is een initiatief van Rick van den Hurk.

Naast Fielder en Van den Hurk zijn ook Roger Bernadina (Washington Nationals), Gregory Halman (Seattle Mariners), Adam Jones (Baltimore Orioles), Mike Stanton (Florida Marlins), Dexter Fowler (Colorado Rockies), Francisco Cervelli (New York Yankees) en ex-Major League Tony Clark (onder andere Arizona Diamondbacks) van de partij.

Fielder is letterlijk en figuurlijk de grootste speler uit het rijtje. De aimabele, vegetarische slugger gaat een druk off-season tegemoet, aangezien zijn contract bij de Brewers afloopt. Na Albert Pujols is hij de beste slagman die deze winter transfervrij beschikbaar is. Dat hij zal gaan cashen lijkt een zekerheid.

De European Big League Tour is een aantal clinics voor jeugdspelers door heel Europa. Naast Amsterdam en Utrecht worden ook Praag en Parma aangedaan.

Foto: rotoprofessor.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Web- en social mediaredacteur FOX Sports. Adjunct hoofdredacteur SportAmerika en schrijft over de MLB en NFL. #luckylen. Kwam in 2004 opeens (te) hard in aanraking met Boston, na jarenlang al gecharmeerd te zijn van Nomar Garciaparra. Heeft een irrationele non-seksuele (ok toch wel) voorliefde voor Tom Brady. Op Twitter te volgen onder: @lenmb.