MLB

Phoenix Bombers: D-Backs slaan zich naar Game 5

By  | 

Het belooft overmorgen een schitterende baseball-nacht te worden (ja, alweer!). Na de Cardinals wisten ook de Diamondbacks zich te verzekeren van een beslissingswedstrijd. Nadat de Milwaukee Brewers thuis met 2-0 in de series voor kwamen leek er geen vuiltje aan de lucht. Na twee verliezen in Phoenix moet de Brew Crew het nu thuis gaan afmaken.

Het was gisteren een slugfest in Arizona. Meteen in de eerste inning scoorden de D-Backs vijf punten, waarvan vier door een grand slam van Ryan Roberts en één door een soloshot van Chris Young. De Brewers wisten vervolgens terug te komen tot 5-3, maar daarna vond Collin Cowgill het gaatje tussen de derde honkman en de korte stop voor een two-RBI-single. In de zesde en zevende inning sloegen Aaron Hill en, opnieuw, Chris Young homeruns om de voorsprong nog meer te vergroten.

De startende werpers Randy Wolff (Brewers) en Joe Saunders (D-Backs) hielden het beiden slechts drie innings vol en gaven gezamelijk tien run weg. Gelukkig voor de Snakes pitchte Micah Owings twee solide innings in relief, zodat ze uit het zicht van de Brewers bleven.

Game 5 staat vrijdag op het programma in Milaukee, waar de Brewers bijna onverslaanbaar zijn. Game 1 starters Ian Kennedy en Yovani Gallardo nemen het dan tegen elkaar op.

Foto: bettor.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Web- en social mediaredacteur FOX Sports. Adjunct hoofdredacteur SportAmerika en schrijft over de MLB en NFL. #luckylen. Kwam in 2004 opeens (te) hard in aanraking met Boston, na jarenlang al gecharmeerd te zijn van Nomar Garciaparra. Heeft een irrationele non-seksuele (ok toch wel) voorliefde voor Tom Brady. Op Twitter te volgen onder: @lenmb.