NBA

Paul en Anthony flirten met China

By  | 

Als de bal eenmaal aan het rollen is… willen alle grote spelers naar China trekken als de lockout doorzet. Na Dwight Howard, Kevin Durant en Kobe Bryant tonen Carmelo Anthony en Chris Paul ook interesse om in Azië te gaan basketten.

Anthony, forward van de New York Knicks, en Paul, spelverdeler van de New Orleans Hornets, zijn allebei in China op promotietour. Toen ze werden gevraagd waar ze zouden wilden spelen als de lockout doorging antwoorde Anthony: “China”. Paul volgde zijn makker al snel op. “Hetzelfde, zonder twijfel”.

Misschien was dit gewoon om hun reputatie een boost te geven tijdens hun tour in Azië, maar Anthony verantwoorde zijn beslissing. “Er is hier veel geschiedenis, de fans zijn schitterend, waarom niet? Waarom zou ik het niet proberen?”.

Anthony en Paul waren ploegmakkers op de USA Dream Team tijdens de Olympische Spelen in Beijing in 2008. Geruchten deden ook al de ronde dat Paul wel bij de Knicks zou gaan spelen eens zijn contract uit zou zijn bij de Hornets.

 

Foto: www.nola.com

 

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Woonde 7 jaar in Pine Bluff, Arkansas als kind. Studeerde nadien nog Journalistiek aan Lindenwood University in St. Charles, Missouri via een basketbalbeurs. Werkte mijn bachelor Journalistiek af in Brussel aan het Erasmushogeschool. Speel nog steeds basketbal, ben een basketbal coach en ben gepassioneerd door Amerikaanse sporten, bij voorkeur NBA en NCAA.