NFL

Packers ontvangen SuperBowl ringen op 16 juni

By  | 

Hoewel de NFL lockout ervoor zorgt dat er geen officieel contact mag zijn tussen spelers en medewerkers van NFL teams, ontvangen de Green Bay Packers toch op 16 juni hun fel begeerde SuperBowl ringen. Dat maakte de club vrijdagavond bekend.

De Packers legden op 6 februari beslag op op SuperBowl 45 door in de finale de Pittsburgh Steelers met 31-25 te verslaan. Het was voor de ploeg van coach Mike McCarthy voor het eerst sinds 1997 dat de Vince Lombardi Trophy terugkeerde naar Green Bay.

Voor deze uitreiking hebben de Packers speciale toestemming ontvangen van de NFL zodat de overhandiging door kan gaan. De viering zal plaatsvinden op Lambeau Field, de thuishaven de Packers.

Mark Murphy, de CEO van de Packers, reageerde opgelucht over het nieuws. ,,We hebben enorm veel tijd erin gestoken om dit kampioenschap te bereiken. Dan is het mooi dat er nu een tijd is gekomen om dit succes goed te gaan vieren.”

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Admin van Sport Amerika.