NFL

Packers-eigenaar Obama: ‘Rodgers naar de Bears’

By  | 

Op vrijdag was het de beurt aan Super Bowl-kampioen Green Bay Packers om zich te laten feteren door president Barack Obama op het Witte Huis. En omdat Obama een gekend fan is van aartsrivaal Chicago Bears, stond de visite (uiteraard) een bol van de onderling schimpscheuten en pesterijtjes.

Met name met Charles Woodson vocht de president al mening verbaal robbertje uit, en Obama moest bekennen dat hij zijn lesje had geleerd: ,,Don’t mess with Charles Woodson.” Om daaraan toe te voegen: ,,Geniet er maar van zolang het kan. Bears-fans hebben twee data in onze agenda omcirkeld: 25 september, en Sunday Night Football op kerstavond!”

Woodson hing de voorkeur van Obama kennelijk de keel uit, en bood de #1 Bears-fan een ingelijste minderheidsaandeel in de Packers aan. Obama counterde echter razendsnel: ,,Nu ik dan toch gedeeltelijk eigenaar van de Green Bay Packers ben, laat ik een trade voorstellen: Aaron Rodgers naar de Bears.”

 

Bekijk hier een video-impressie van het bezoek van de Packers aan het Witte Huis:

 

Foto: greenbaypressgazette.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Sportjournalistieke sporen verdiend bij de Zwolse Courant (twee jaar), het Noordhollands Dagblad (zes maanden), Voetbal International (twaalf jaar) en VI.nl (vier jaar). Nu klaar voor het grote werk: SportAmerika. Chicago b(i)ased. Go Bears. Go Hawks. Go Bulls.