NBA

Oprah vervroegt Bulls-Heat Game 1

By  | 

Voor wie mocht denken dat Derrick Rose en z’n Chicago Bulls momenteel uberhot zijn in de Windy City: dat klopt, maar er is natuurlijk altijd baas boven baas. En niemand in Chicago is groter dan Oprah Winfrey.

Game 1 van de Eastern Conference Finals tussen de Chicago Bulls en Miami Heat, stond aanvankelijk gepland voor maandagavond. Er was echter een klein probleempje: het United Center was voor maandag en dinsdag al geboekt door de talkshow-diva, die dan haar allerlaatste show opneemt.

Bulls of geen Bulls, Miami Heat met LeBron en D-Wade op bezoek of niet – Oprah was niet te vermurwen. En dus restte de NBA niets anders dan Bulls-Heat met een dag te vervroegen.

,,We weten weer waar we staan”, aldus TNT-analist Charles Barkley tegenover ESPN-radio. ,,Alles moet wijken voor Oprah.”

Foto: chicagonow.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Sportjournalistieke sporen verdiend bij de Zwolse Courant (twee jaar), het Noordhollands Dagblad (zes maanden), Voetbal International (twaalf jaar) en VI.nl (vier jaar). Nu klaar voor het grote werk: SportAmerika. Chicago b(i)ased. Go Bears. Go Hawks. Go Bulls.