NBA

Odom betrokken bij dodelijk ongeluk

By  | 

Lamar Odom kijkt terug op een uiterst verdrietige week. Afgelopen donderdag in New York, waar hij op bezoek was om de begrafenis van een neef bij te wonen, raakte de mannetjesputter van de Los Angeles Lakers betrokken bij een ongeluk waarbij een vijftienjarige jongen het leven verloor, meldt TMZ.com.

Odom had in de Big Apple het zekere voor het onzekere genomen, en een limousine-service ingehuurd. De auto waarin hij zat kwam echter in botsing met een motorrijder, die vervolgens in de wandelende jongen werd gekatapulteerd.

Volgens zijn familie, liep de vijftienjarige bij het ongeluk zware verwondingen aan het hoofd op. Hij werd onmiddellijk overgebracht naar het ziekenhuis, waar verschillende operaties niet mochten baten. De jongen overleed ter plaatse.

Volgens een bron is Odom kapot van het ongeluk.

Foto: missxpose.com


Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Sportjournalistieke sporen verdiend bij de Zwolse Courant (twee jaar), het Noordhollands Dagblad (zes maanden), Voetbal International (twaalf jaar) en VI.nl (vier jaar). Nu klaar voor het grote werk: SportAmerika. Chicago b(i)ased. Go Bears. Go Hawks. Go Bulls.