NFL

NFLPA probeert NFL Draft te boycotten

By  | 

De spelersvakbond van de NFL is een plan aan het bekokstoven dat de topspelers in college football zou beletten om aanwezig te zijn op de NFL Draft.

De vakbond, NFLPA, heeft al 17 toppers aangeschreven met de wens dat ze liever niet aanwezig zijn op die draft. Als Roger Goodell, commissaris van de NFL, hun namen afroept zullen ze dus niet aanwezig zijn in New York.

,,Zover ik weet zal dat zeker gebeuren,” zei een bron die samenwerkt met de NFLPA. ,,Dit is iets dat door zal gaan.”

De NFLPA denkt er zelfs over om ze op een rivaliserend netwerk hun zegje te laten doen, maar daarover is nog niets over beslist. Het is zelf mogelijk dat alle communicatie zal doorgaan via de sociale media.

,,We zijn van plan om 15 tot 20 top college spelers en hun familie uit te nodigen op dit uniek evenement. En uiteraard ligt de keuze bij hen, of ze komen of niet,” zei NFL woordvoerder Greg Aiello.

De NFL betaalt alle kosten voor de spelers en familie aanwezig op de Draft, maar zal zeker geen geld geven om ze er zeker te laten zijn.

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Admin van Sport Amerika.