NBA

Nets trekken Williams aan

By  | 

Nadat er eerder dit deze maand een rel was ontstaan rond het vertrek van Utah Jazz-coach Jerry Sloan is Deron Williams nu als nog getrade.

Er gingen geruchten dat Jerry Sloan was gestopt bij de Utah Jazz vanwege het gedrag van zijn all-star point guard Deron Williams. Met Sloan weg leek het bestuur van de Jazz hoog in te zetten op hun all-star.

Nu heeft ook Williams het veld moeten ruimen. De Jazz sturen Williams naar de Nets en krijgen er Devin Harris, Derrick Favors en nog enkele draft picks. De Jazz geven aan de deal te hebben gedaan om te voorkomen dat Williams in 2012 gratis de deur uit zou lopen.

Nu hebben ze twee jonge spelers, samen met de draft picks kunnen ze bouwen naar de toekomst.

De Nets zaten in eerste instantie achter Carmelo Anthony aan. Nadat deze twee dagen geleden getrade werd naar de Knicks gingen de Nets achter Williams aan. Ze hopen dat de point guard een contract verlenging zal tekenen en ook na 2012 het gezicht zal blijven van de Nets.

Foto: picturepush.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Admin van Sport Amerika.