NBA

Nets ontvangen boete dankzij Jay-Z

By  | 

De New Jersey Nets krijgen, door de NBA, een boete opgelegd van 50.000 dollar. Deze boete is gebaseerd op de aanwezigheid van Jay-Z in de kleedkamer van de Kentucky Wildcats.

De rapper was in de kleedkamer aanwezig nadat het college basketball team zich had geplaatst voor de Final Four. Voor afgezanten van teams uit de NBA is het verboden om contact te hebben met spelers die nog niet in aanmerking komen voor de NBA draft.

Het onderzoek naar de aanwezigheid van de wereldster kwam tot stand nadat er filmpjes te zien waren waarin de rapper contact had met spelers van de Wildcats.

In het verleden kregen de Boston Celtics eerder al zo’n boete. Dit had te maken dat general manager Danny Ainge te dicht in de buurt zou hebben gezeten bij de moeder van Kevin Durant, terwijl hij nog actief was als college speler.

De Celtics ontvingen destijds een boete van 30.000 dollar.

Foto: wahooo.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Admin van Sport Amerika.

2 Comments

 1. M.M.

  12 april 2011 at 18:57

  Is ie mede-eigenaar ofzo?

  • SGT-Punani

   12 april 2011 at 22:36

   ja hij is mede eigenaar.hij heeft een groot gedeelte van de aandelen in bezit. het grootste gedeelte is gekocht door een rus.