Meer Sporten

MLS Play-offs: De deelnemers

By  | 

Er staat nog een speelronde op het programma in de Major League Soccer, maar de deelnemers aan de play-offs zijn al bekend. Het enige dat nog niet is besloten is de plaatsing voor het naseizoen. Een belangrijke aangelegenheid, aangezien een vierde plaats in plaats van plek drie een extra wedstrijd betekent de plaatsingsronde voorafgaand aan de halve finale. De nummers één tot en met drie plaatsen zich hier direct voor, maar de nummers vier en vijf spelen een beslissingsduel.

Eastern Conference:

1. Sporting Kansas City, 60-33

2. D.C. United, 57-33

3. Chicago Fire, 56-33

4. New York Red Bulls, 54-33

5. Houston Dynamo, 53-33

Western Conference:

1. San Jose Earthquakes, 65-33

2. Seattle Sounders, 56-33

3. Real Salt Lake, 56-33

4. Los Angeles Galaxy, 51-33

5. Vancouver Whitecaps, 42-33

 

Programma laatste speelronde  play-offteams:

Philadelphia Union – Sporting Kansas City (24 oktober)

Chicago FireD.C. United (27 oktober)

Philadelphia Union – New York Red Bulls (27 oktober)

Colorado Rapids – Houston Dynamo (27 oktober)

Portland Timbers – San Jose Earthquakes (27 oktober)

L.A. GalaxySeattle Sounders (28 oktober)

Real Salt LakeVancouver Whitecaps (27 oktober)

De wedstrijden tussen de nummers vier en vijf van beide conferences worden op 31 oktober gespeeld. Daarna zullen de halve finales in de conferences beginnen op 3 november. De finale van de play-offs, de MLS Cup, staat 1 december op het programma. Los Angeles Galaxy is de regerend titelhouder.

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Sportliefhebber en schrijver in hart en nieren. Freelance journalist voor oa NUsport en Spits, woonachtig in Rio de Janeiro en in gespannen verwachting van het WK 2014 en OS 2016. Voetbal sport nummer één, FC Barcelona & Ajax, daar vlak achter de NBA, Boston Celtics & Miami Heat. Daarnaast vast volger van NCAA & MLS voor Sport Amerika.