MLB

MLB Podcast: Just A Bit Outside Ep. 27

By  | 


Episode 27: cheaten met de Red Sox, streaken met de Indians en D-backs, Stanton de gekste en meer!


In de 27e aflevering van Just A Bit Outside bespreken Mike en Jasper het MLB-nieuws van de afgelopen week.

Aangezien de Diamondbacks en Indians historische streaks aan het neerzetten zijn, komen deze twee teams uitgebreid aan bod. Ook de Dodgers en hun 14 verliespartijen in hun laatste 15 duels zijn voer voor discussie. Tijdens het hoofdblok besteden de heren aandacht aan het overlijden van Yankees-legende Gene ‘Stick’ Michael, het sign-stealing door de Boston Red Sox, Giancarlo’s 54e homerun en wat verder ter tafel komt aan nieuwtjes.

Als laatste staat de show wat langer stil bij het einde van het Minor League-seizoen, de Minor League All-Star Teams en de Minor League Player of the Year: Ronald Acuña van de Atlanta Braves.

Dat en meer in de nieuwste Just A Bit Outside!

Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com of vind SportAmerika op Twitter en Facebook. Volg je de show via iTunes? Laat dan alsjeblieft een recensie achter!

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

MLB-fanaat. Prospect- en draftwatcher. Heeft ook geen enkel bezwaar tegen een avondje NFL. College Gameday met guacamole is heilig. Go White Sox.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *