NBA

MJ riskeert boete dankzij NBA lockout

By  | 

Michael Jordan, eigenaar van de Charlotte Bobcats, riskeert een fikse boete die geïnd zou worden door de NBA als hij deelneemt aan een golftornooi voor het goede doel.

Volgens Reno Gazette-Journal zal Jordan deelnemen aan het Amerikaanse Century Classic celebrity golf tornooi. Onschuldig toch? Het probleem is dat verschillende NBA-spelers zullen spelen in de wedstrijd. Volgens de regels van de NBA mogen spelers en eigenaars niet met elkaar praten tijdens de NBA-lockout.

Jordan informeerde onlangs nog bij de NBA of hij beboet zou worden als hij zou golfen en dat werd bevestigd. Er ligt een boete van 1 miljoen dollar klaar als hij ermee doorgaat.  His Airness zou spelen tegen onder andere Ray Allen van de Boston Celtics, Jimmer Fredette de kersverse King, Jason Kidd van de Mavs en Deron Williams van de Nets.

 

Foto: CBC Sports

 

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Woonde 7 jaar in Pine Bluff, Arkansas als kind. Studeerde nadien nog Journalistiek aan Lindenwood University in St. Charles, Missouri via een basketbalbeurs. Werkte mijn bachelor Journalistiek af in Brussel aan het Erasmushogeschool. Speel nog steeds basketbal, ben een basketbal coach en ben gepassioneerd door Amerikaanse sporten, bij voorkeur NBA en NCAA.