NBA

LeBron op de kiek met Messi

By  | 

Na een uitgebreide tour door China is LeBron James gearriveerd in Europa. Zaterdag verschenen er foto’s en filmpjes van de Miami Heat forward met de selectie van FC Barcelona.

In eerste instantie zou je the King without a ring linken met FC Liverpool. Hij heeft immers geïnvesteerd in de club waar Dirk Kuijt zijn wedstrijden speelt. Zijn bezoek had aan de Catalaanse stad had een andere reden. Een commerciële weliswaar. King James kwam daar onder meer een kledingmerk aan de man brengen.

En ja, als je dan toch in de buurt bent, dan kan je net zo goed even een bezoekje brengen aan die andere mondiaal bekende topsporters. De MVP van de NBA in 2009 en 2010 bezocht de besloten trainingsessie in de avond, nadat hij eerst zelf aan zijn lijf had gewerkt in het nieuwe sportpaviljoen.

Aan het einde van de oefensessie op het Juan Gamper trainingscentrum verscheen LeBron op het veld. Als eerste schudde hij de hand van succestrainer Pep Guardiola, waarna de rest van de blaugrana-selectie kon rekenen op een ferme handdruk van de basketballer.

Dit bezoek moest worden vastgelegd op de gevoelige plaat, zo was de wens van de grootste man op het grasveld. Nadat er een groepsfoto gemaakt was, wilde LeBron graag nog apart op de kiek met Lionel Messi en Guardiola. He knows his soccer, zullen we maar zeggen.

 

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Van huis uit groot geworden met voetbal. Amerikaanse sportpassie is in loop der jaren in systeem geslopen. Mag op Sport Amerika als liefhebber verhalen over NBA en MLB en in wekelijkse ING over van alles en nog wat. Te volgen op @IngmarMeijer