NFL

Johnny Sullivan (12), quarterback

By  | 

Af en toe duikt er weer eens een filmpje op van een jochie dat een opmerkelijk talent bezit in de een of de andere sport. Vandaag hebben we twee filmpjes van de twaalfjarige Johnny Sullivan, die best wel goed is in het gooien van een football.

Twee filmpjes, ja. De eerste is een leuke trickshot video, de tweede is Johnny Sullivan-in-actie, als (toen nog elfjarige) quarterback van de Bettendorf Gold Hawks.

Johnny Sullivan heeft eigenlijk alles mee. Hij heeft een fantastische arm, hij groeit op in Clinton Iowa (wat eigenlijk net zoiets is als French Lick, Indiana), en heeft kennelijk vriendjes die een geinige trick shot video in elkaar kunnen draaien.

 

 

Genoeg gepraat. Kijken:

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Sportjournalistieke sporen verdiend bij de Zwolse Courant (twee jaar), het Noordhollands Dagblad (zes maanden), Voetbal International (twaalf jaar) en VI.nl (vier jaar). Nu klaar voor het grote werk: SportAmerika. Chicago b(i)ased. Go Bears. Go Hawks. Go Bulls.