MLB

Jeter: ‘Niet blij hoe het gegaan is’

By  | 

Hoewel dinsdag bekend werd dat Derek Jeter een nieuw 3-jarig contract zal tekenen bij New York Yankees, werd die dag ook duidelijk dat de aanvoerder absoluut niet blij was hoe de onderhandelingen tussen hem en de Yankees. ,,Ik zou liegen als ik niet zou toegeven dat ik boos ben over hoe bepaalde zaken zijn gegaan,” aldus Jeter, die vijf keer de World Series won met de Yankees.

,,Het meest waaraan ik mij ergerde was dat deze onderhandeling openbaar werd,”zei Jeter. ,,Normaal zijn onderhandelingen altijd prive en dit was dus een erg ongemakkelijke positie voor mij. Ik heb jaren geprobeerd alles uit de media te houden en dan gebeurt dit. Het is nu allemaal al gebeurd, maar ik vind wel dat ik dit moet melden.”

Tot slot had Jeter, die niet kan terugkijken op een goed laatste seizoen, ook nog wat positieve woorden over. ,,Vanaf het begin heb ik gezegd dat ik van deze club houd en dat ik alleen hier mijn carrière wilde afsluiten. Ik ben blij dat dat nu gaat gebeuren.”

Foto: alisyngreenroom.files.wordpress.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Admin van Sport Amerika.