NBA

Jazz met zege op Magic bijna zeker van playoffs

By  | 

 

In NBA Recap belichten we de belangrijkste wedstrijden in de league. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van het duel.

Devin Harris hield zijn ploeg afgelopen zaterdag in de wedstrijd met een belangrijk block op Jameer Nelson en in de verlenging liepen de Utah Jazz uit naar een 117-107 overwinning op de Orlando Magic. De playoffs zijn nu wel heel dichtbij voor de Jazz die zich aankomende dinsdag kunnen kwalificeren als de Phoenix Suns op bezoek komen. De ploeg van Steve Nash ging zaterdag zelf onderuit tegen de Denver Nuggets.

Al Jefferson scoorde 21 punten en pakte 10 rebounds voor de Jazz die gedurende de wedstrijd maar geen antwoord hadden op de driepunters van de Magic (vijftien rake driepunters). De bezoekers hadden bij rust een voorsprong van veertien punten, aan het einde van het derde kwart twaalf punten en halverwege het vierde kwart zes punten, maar de Jazz knokten zich elke keer terug in de wedstrijd.

Samenvatting Orlando Magic at Phoenix Suns

Overige uitslagen:

Denver Nuggets at Phoenix Suns 118-107

Philadelphia 76ers at Indiana Pacers 109-106/OT

Washington Wizards at Miami Heat 86-84

Dallas Mavericks at Chicago Bulls 83-93

Golden State Warriors at Houston Rockets 96-99

Portland Trail Blazers at Memphis Grizzlies 89-93

New Jersey Nets at Milwaukee Bucks 95-106

Foto: Getty Image

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

MLB/NBA redacteur en Facebook voor #SportAm | Pacers biased | Fan van Tyler Hansbrough (The Most Unwatchable Player in the NBA) | Geniet van Kenley Jansen's cut-fastball http://tinyurl.com/nxtyczf