NBA

James niet te stoppen in overwinning op New York

By  | 

 

In NBA Recap belichten we de belangrijkste wedstrijden in de league. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van het duel.

De New York Knicks zijn in staat om de Miami Heat te verrassen in de eerste ronde van de playoffs. Tenminste, als je de voorbeschouwingen moet geloven. Lebron James denkt daar anders over en gaf afgelopen zaterdag in de eerste wedstrijd van de serie een duidelijke boodschap af aan de Knicks. King James scoorde 32 punten in de 100-67 overwinning.

De Heat waren heer een meester en gooiden in het tweede kwart de wedstrijd op slot. De Knicks hadden geen antwoord op een 32-2 run. “Zij speelden erg goed”, concludeerde coach Mike Woodson. “En wij speelden verschrikkelijk slecht.” De Knicks hopen zich in wedstrijd twee te revancheren, maar moeten dat zonder zonder rookie Iman Shumpert die uitviel met een gescheurde ACL.

Samenvatting New York Knicks at Miami Heat 67-100 (game 1)

Samenvatting Orlando Magic at Indiana Pacers 81-77 (game 1)

Foto: Getty Images

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

MLB/NBA redacteur en Facebook voor #SportAm | Pacers biased | Fan van Tyler Hansbrough (The Most Unwatchable Player in the NBA) | Geniet van Kenley Jansen's cut-fastball http://tinyurl.com/nxtyczf