NBA

Howard: ‘Ik zal nooit voor Heat spelen’

By  | 

De reus van de Orlando Magic, Dwight Howard, probeert alle opties open te houden als toekomstige free agent, behalve één: de Miami Heat.

De center van de Magic liet op een komedie conventie weten dat hij er niet aan denkt om bij de Eastern Conference Champs te gaan spelen. En de Lakers dan? “Iedereen stelt die vraag”, zei hij tegen het ‘Kick’ publiek. “Ik heb paars aan, maar dat is gewoon een Rock’s outfit.” De Heat? “Nooit.” Howard spreekt klare taal.

“Op dit moment weet ik nog niet wat ik ga doen. Ik probeer te genieten van het leven en van het feit dat ik nog jong ben. Ik reis zoveel ik kan en doe de dingen die ik altijd al wilde doen”, eindigde Howard.

De center wil duidelijk ergens terechtkomen waar hij de ster is, of misschien wil hij Orlando besparen van nog een hartloze superster? Hij liet al vaker weten dat hij niet te vinden was voor de keuze van LeBron James, toen die naar Miami verkaste.

Howard gaf kritiek op de manier waarop James Cleveland in de steek liet met ‘The Decision’, grapte over James’ haarlijn die duidelijk achteruit gaat en spotte met de gekende ‘chalk toss’ (James gooit altijd krijt in de lucht voor een wedstrijd).

 

Foto: www.bballone.com

 

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Woonde 7 jaar in Pine Bluff, Arkansas als kind. Studeerde nadien nog Journalistiek aan Lindenwood University in St. Charles, Missouri via een basketbalbeurs. Werkte mijn bachelor Journalistiek af in Brussel aan het Erasmushogeschool. Speel nog steeds basketbal, ben een basketbal coach en ben gepassioneerd door Amerikaanse sporten, bij voorkeur NBA en NCAA.