NFL

‘Hasselbeck naar Tennessee’

By  | 

Dag 2 van de NFL Free Agency is begonnen, en het eerste nieuwtje is meteen een knoeperd. Quarterback Matt Hasselbeck, overbodig geworden bij de Seattle Seahawks, zal volgens ESPN een meerjarige overeenkomst gaan tekenen bij de Tennessee Titans.

Hasselbeck, die in september al weer 36 jaar oud zal worden, kreeg op dinsdag van de Seahawks te horen dat hij op zoek mag naar een andere club. Seattle zelf nam QB Tarvaris Jackson over van de Minnesota Vikings, die op hun beurt Donovan McNabb van de Washington Redskins lijken over te nemen.

Hasselbeck zal in Nashville de leermeester moeten worden van Jake Locker, die door de Titans als 8th pick overall in de afgelopen draft werd gestrikt. De club maakte al in januari bekend dat het af wilde van Vince Young, terwijl veteraan Kerry Collins een maandje geleden aankondigde met pensioen te zullen gaan.

Het laatste contract dat Hasselbeck tekende was in 2005 bij de Seahawks. Hij betaalde het vertrouwen meteen terug door zijn club naar de Superbowl te leiden.

Foto: nflgridirongab.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Sportjournalistieke sporen verdiend bij de Zwolse Courant (twee jaar), het Noordhollands Dagblad (zes maanden), Voetbal International (twaalf jaar) en VI.nl (vier jaar). Nu klaar voor het grote werk: SportAmerika. Chicago b(i)ased. Go Bears. Go Hawks. Go Bulls.