MLB

Foul Ball gaat voor dochter

By  | 

Herinnert u zich deze nog? Vast wel, want we publiceerden hem op deze plek nog niet eens drie weken geleden: die stoere vader die, bij de Minor League-wedstrijd tussen  de Chattanooga Lookouts en de  Tennessee Smokies, met z’n dochtertje op de arm en met de blote hand nota bene, eventjes een foul ball uit de lucht graaide.

Wat een baas, maar dat het ook heel anders kan, bewees een supporter van de Los Angeles Dodgers vorige week. De situatie was in feite precies eender: vader heeft dochter op de arm, als er plotseling een foul ball hun richting komt opvliegen.

Maar dan onze Dodger-fan. Die verkiest ervoor z’n dochtertje te laten vallen, waarna hij tot overmaat van ramp ook nog eens de bal mist. Alle reden voor de beveiliging om even een duchtig woordje met pappie te spreken:

 

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Sportjournalistieke sporen verdiend bij de Zwolse Courant (twee jaar), het Noordhollands Dagblad (zes maanden), Voetbal International (twaalf jaar) en VI.nl (vier jaar). Nu klaar voor het grote werk: SportAmerika. Chicago b(i)ased. Go Bears. Go Hawks. Go Bulls.