MLB

Even een foul ball vangen, met de blote hand

By  | 

Het is natuurlijk waar iedere baseballfan van droomt: thuiskomen met een gevangen foul ball. Want is dat niet waarvoor je je handschoen meeneemt naar het stadion? Sommigen hebben echter geen handschoen nodig. Die vangen zo’n foul ball gewoon met de blote hand.

En nee, dan hebben we het niet over Evan Longoria, die tijdens een televisie-interview even een televisie-journaliste achteloos met de blote hand voor een hersenschudding (of erger) behoedt. Want dat filmpje – waarschijnlijk een viral van Gillette – is overduidelijk fake. Maar wel leuk.

Nee, wat te denken van deze toeschouwer bij het Minor League-duel tussen de Chattanooga Lookouts en de  Tennessee Smokies. Niet alleen vangt-ie de bal met een blote hand, maar hij heeft daarbij ook nog eens z’n dochtertje op z’n arm. Wat een baas:

Bekijk hier de Evan Longoria-Gillette viral:

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Sportjournalistieke sporen verdiend bij de Zwolse Courant (twee jaar), het Noordhollands Dagblad (zes maanden), Voetbal International (twaalf jaar) en VI.nl (vier jaar). Nu klaar voor het grote werk: SportAmerika. Chicago b(i)ased. Go Bears. Go Hawks. Go Bulls.