NBA

En weer een ‘turrible’ Barkley golf video

By  | 

Het internet staat vol met vermakelijk videos van Charles Barkley die poogt een golfballetje van de tee te slaan. Afgelopen week voegde de tegenwoordige TNT-analist opnieuw een filmpje aan de al omvangrijke collectie toe: hij brak zijn club op de eerste tee.

Het blijft een uiterst vreemd fenomeen: een (voormalige) topsporter, die toch over een goede oog-hand-coordinatie zou moeten beschikken, die zoveel moeite heeft met het slaan van een golfballetje. Maar Barkley presteert het: of het nou een plotselinge stop in mid-swing is, of zijn rubberen benen. Maar hilarisch is het wel.

Van de positieve kant: de head van de golfclub die hij afgelopen woensdag brak tijdens een pro-am-toernooi in Shoal Creek, zal gesigneerd en wel per opbod worden verkocht. De opbrengst zal ten goede komen aan de slachtoffers van de tornados die het Amerikaanse mid-westen teisterden.

Bekijk hier de video van Barkley die z’n golfclub breekt:

Foto: thebestdamnsportssiteever.tumblr.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Sportjournalistieke sporen verdiend bij de Zwolse Courant (twee jaar), het Noordhollands Dagblad (zes maanden), Voetbal International (twaalf jaar) en VI.nl (vier jaar). Nu klaar voor het grote werk: SportAmerika. Chicago b(i)ased. Go Bears. Go Hawks. Go Bulls.