NBA

Durant ook besmet met ‘tattoo-mania’

By  | 

LeBron James en Kevin Durant kwamen de voorbije dagen heel vaak op op het internet (alsof ze anders niet vaak op het net verschenen) en werden samengebracht onder de topic: tattoes.

Durant en tattoes? Ja, toch wel. Blijkbaar heeft de posterboy van de NBA een heleboel tattoes. Iets wat velen niet hadden verwacht van de ideale superster. Durant staat gekend als één van de vriendelijkste spelers in de liga, verzamelde al twee opeenvolgende scoringtitels en is duidelijk de man van de toekomst in de NBA.

De forward van de Oklahoma City Thunder trok in China zijn truitje uit en verbaasde de wereld toen bleek dat zijn hele torso bedekt was met tattoes. Niet dat een speler geen tattoos mag hebben, maar de kunstwerken worden nog steeds geassocieerd met badboys.

James daarentegen was al langer een badboy en heeft bitter weinig plaats om nog een nieuw stukje te plaatsen op zijn 2 meter en 8 centimeter lange lijf. Hij kreeg aandacht vanwege een fan die LeBron’s gezicht permanent op zijn been liet zetten. De fan, Nathan Blackhall van Zuid Florida, kreeg een reactie van de King himself. “Oh damn! That’s how u feel. I appreciate the love.”

De reden voor Blackhall’s gekke stunt was vrij eenvoudig: “Het is mijn lievelingsspeler en basketbal idool”, zei de man. “Het is een symbool voor één van mijn lievelingssterren en toekomstige Hall of Famer.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s: www.cbssports.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Woonde 7 jaar in Pine Bluff, Arkansas als kind. Studeerde nadien nog Journalistiek aan Lindenwood University in St. Charles, Missouri via een basketbalbeurs. Werkte mijn bachelor Journalistiek af in Brussel aan het Erasmushogeschool. Speel nog steeds basketbal, ben een basketbal coach en ben gepassioneerd door Amerikaanse sporten, bij voorkeur NBA en NCAA.