MLB

De hitting streak van Pedroia in cijfers

By  | 

De hitting streak van Dustin Pedroia (25, de streak kwam vrijdag tot een einde in Chicago) was uiteraard bij lange na niet de langste in de geschiedenis van de league (die was zoals een ieder weet van Joe DiMaggio (56), in 1941), en het kwam zelfs behoorlijk tekort voor de langste in de geschiedenis van de Boston Red Sox (Joe’s broer Dom diMaggio (34), in 1949). Maar zodra een hitting streak de twintig passeert, is dat toch altijd iets speciaals. Hierbij een fraaie grafiek die de streak van Pedroia illustreert, van de hand van Nick Tavares (klik hier voor de grafiek op ware grootte). Op naar de volgende.

 

Foto: shutouts.wordpress.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Sportjournalistieke sporen verdiend bij de Zwolse Courant (twee jaar), het Noordhollands Dagblad (zes maanden), Voetbal International (twaalf jaar) en VI.nl (vier jaar). Nu klaar voor het grote werk: SportAmerika. Chicago b(i)ased. Go Bears. Go Hawks. Go Bulls.