NBA

Cuban nog steeds geen fan van arbitrage

By  | 

Mark Cuban, eigenaar van de Dallas Mavericks, spreekt nog steeds niet tegen de media.

Maar dat weerhield hem niet om zijn ongenoegen over de scheidsrechters te uitten tijdens de rust van Game 2 van de Western Conference Championship, die Dallas verloor tegen de Oklahoma City Thunder.

Terwijl hij van het veld aan het wandelen was, vroeg Cuban vrij luid aan de supervisor van de officials, Bernie Fryer, wat hij dacht van de scheidsrechters die de partij aan het leiden waren.

De officals waren Greg Willars, Bill Spooner en Tom Washington. Fryer, zelf lang scheidsrechter in de NBA, zat achter de pers en zei dat ze het echt goed hadden gedaan. ,,Neem je me in het maling?” reageerde Cuban. ,,Je bent waarschijnlijk naar een andere wedstrijd aan het kijken.”

Cuban klaagde onder meer over moving screens en de verdedigende drie-secondenregel die werden overtreden door de Thunder en waar niet voor werd gefloten.

In totaal heeft Cuban al meer dan een miljoen dollar aan boetes moeten betalen tijdens zijn 11-jarige loopbaan als eigenaar, meestal voor openlijk klagen over scheidsrechters.

Eerder tijdens de playoffs vertelde hij de media dat twee calls niet correct waren in het Game 4 verlies tegen de Portland Trailblazers, toen Dallas een voorsprong van 23 punten verspeelde, maar hij werd niet beboet voor die uitspraken.

Foto: www.marketingshift.com

 

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Admin van Sport Amerika.