NFL

Chiefs moeten Charles rest van seizoen missen

By  | 

Slecht nieuws voor de Kansas City Chiefs. Gedurende de 48-3 nederlaag zondag tegen de Detroit Lions liep running back Jamaal Charles een ernstige blessure. De Pro Bowler heeft naar alle waarschijnlijkheid zijn voorste kruisband in zijn linkerknie in of afgescheurd.

Met deze blessure zal Charles zeker dit seizoen niet meer spelen. Vandaag ondergaat hij een MRI die meer duidelijkheid zal moeten geven.

Charles liep de blessure op toen hij buiten het speelveld werd gegooid door Lions defensive back Chris Houston. Op het moment dat hij neerkwam, voor de voeten van de Lions mascotte, richtte hij zich meteen tot zijn linkerknie.

Waar eerst nog werd gedacht dat hij misschien zou terugkeren, werd aan het begin van het derde kwart duidelijk dat de blessure dermate ernstig was dat hij uit de wedstrijd werd gehaald.

De blessure van de 24-jarige Charles, het afgelopen seizoen goed voor 1467 rushing yards, zagen vorige week al Pro Bowl defensive back Eric Berry geblesseerd uitvallen. Ook voor Berry zit het seizoen er op.

De Chiefs, die de AFC West vorig jaar wisten te winnen, liepen in hun eerste twee wedstrijden tegen pijnlijke nederlagen aan. Vorige week bleken de Buffalo Bills met 41-7 te sterk, terwijl zondag de Lions met 48-3 zegevierden.

Foto: dailycaller.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Admin van Sport Amerika.

3 Comments

 1. Sjoerd

  19 september 2011 at 13:13

  Goh en dat is 2 🙁 Gaat lekker zo met mijn MVP (mannning) en beste RB (charles) ook er al uit.

  @ Darch: kunnen we deze week of na week 3 niet wat wijzigingen doorvoeren 😛

 2. Darch

  20 september 2011 at 01:19

  Die seizoensprognose is maar ’n druppel op de gloeiende plaat, joh. Wees daarom maar blij dat ’t geen Fantasy League is – iedere week nieuwe ronde, nieuwe kansen 😉

  • Sjoerd

   20 september 2011 at 09:25

   Nou vooruit dan maar 😉 Laat ik ze nou net wel allebei in mijn Fantasy league hebben gehad. Inmiddels beide gedropped