NBA

Celtics sluiten 2010 slecht af

By  | 

De Boston Celtics hebben het jaar 2010 slecht afgesloten. In de eigen TD Banknorth Garden verloren de Celtics met 83-81 van de New Orleans Hornets.

Voor de ploeg van coach Doc Rivers betekende het de derde nederlaag in de laatste vier wedstrijden. Voor deze negatieve serie wisten de C’s veertien wedstrijden op rij ongeslagen te blijven.

Bij de Celtics ontbraken twee leden van de ‘Big Four’,Kevin Garnett en Rajon Rondo, door blessures. Voor Rondo was het zijn zevende wedstrijd op rij die hij moest laten schieten.

De vervangers van Rondo en Garnett, Glen Davis en Nate Robinson, konden niet overtuigen met respectievelijk acht en elf punten.

Voor de Hornets, die de laatste twee wedstrijden met tien of meer punten hadden verloren, was Chris Paul in goede doen met twintig punten en elf assists. Het betekende voor de ploeg uit New Orleans pas de derde overwinning in de laatste zeven wedstrijden.

Foto: sportsjuke.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Admin van Sport Amerika.