NBA

Cavs weigeren hotel te delen met Heat

By  | 

De overgang van LeBron James van de Cleveland Caveliers naar de Miami Heat blijkt nog steeds niet helemaal verwerkt te zijn in Cleveland.

Maandag werkt namelijk bekend dat beide ploegen niet bij elkaar in hetzelfde hotel zullen zitten deze week, terwijl dat wel de bedoeling zou zijn. Het komt vaker voor dat teams hetzelfde hotel delen en dat had ook dit keer de bedoeling moeten zijn. Beide ploegen spelen namelijk een serie uitwedstrijden aan de westkust.

Zondagavond laat zouden beide teams inchecken in hetzelfde hotel in LA, maar de Cavs hebben nu besloten een paar honderd meter verderop te gaan zitten. Zij spelen op dinsdagavond tegen de Los Angeles Lakers en zullen tot donderdag in LA verblijven, terwijl de Heat woensdagavond zal aantreden tegen de Los Angeles Clippers.

De spanning tussen beide ploegen was al enorm, maar is sinds het duel op 2 december, toen beide ploegen elkaar troffen in Cleveland, alleen nog maar toegenomen. Sinds die wedstrijd is er een wereld van verschil geweest tussen beide teams. De Heat hebben sindsdien een 19-1 record, terwijl de Cavs juist de omgekeerde cijfers heeft. De ploeg uit Cleveland wist slechts een keer te winnen in een serie van twintig wedstrijden.

Vorig seizoen verbleven beide ploegen wel in hetzelfde hotel bij elkaar in San Francisco. Destijds gingen James en Dwyane Wade, toen nog geen teamgenoten, met elkaar winkelen om de tijd te doden tussen de trainingen en wedstrijden.

Foto: cleveland.com

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Admin van Sport Amerika.