NBA

Bryant doet het licht uit in Miami

By  | 

Het moet een fenomenaal gezicht zijn geweest. Tot dik een uur na afloop nadat zijn Los Angeles Lakers met 94-88 hadden verloren van de Miami Heat, was Kobe Bryant op zijn schot aan het oefenen.

De Lakers-selectie was al vertrokken richting South Beach voor een laat diner, en de schoonmakers waren druk met het opruimen van popcorn en plastic bekers, toen Bryant het court van een lege American Airlines weer betrad.

De reden? Oefenen. Trainen. Noem het zelfreiniging. Terwijl de klok richting middernacht kroop, werkte nummer 24 zich andermaal in het zweet, door van iedere denkbare positie de basket onder vuur te nemen, daarbij geholpen door de ballboys van de Heat.

Het was vooral ook een boodschap richting LeBron James en Dwyane Wade. Alsof hij wilde zeggen: dit is wat nodig is om me mijn zesde titel af te pakken.

,,Dit is mijn werk,” aldus Bryant, toen hij zichzelf tweeeneenhalf (!) uur na de wedstrijd eindelijk rust gunde. ,,Dit is wat er van je wordt verwacht. You gotta work it out.”

Waarna hij letterlijk het licht uitdeed.

Zie hier de beelden van de late trainingsessie van Bryant.

Foto: basketball.exchange.ph

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Admin van Sport Amerika.