NFL

‘Brett Favre komt niet terug’

By  | 

Z’n zaakwaarnemer zei vrijdag nog maar eens overduidelijk tegen een ieder die het maar horen wilde. ,,Brett Favre is met pensioen, dat is alles wat ik kan zeggen”, aldus Gus Bell. ,,Hij is net als Elvis nu. De mensen willen het maar niet accepteren.”

Alsof de fans en media de eventuele terugkeer van de quarterback de voorbije vijf jaar steeds te berde brachten…

De laatste Favre-geruchten komen uit Miami, waar de plaatselijke Dolphins niet helemaal gerust zijn op hun quarterback-situatie. Chad Henne lijkt vooralsnog de voorkeur te krijgen, maar hij geniet van lang niet iedereen het vertrouwen.

Dolphins-coach Tony Sporano wenste niets uit te sluiten, ook een terugkeer van Favre niet.

,,Ik, of wij, sluiten helemaal niets uit, duidelijker kan ik niet zijn – zonder overal in de media op te duiken”, aldus Sporano. ,,We houden altijd onze ogen open, en onderzoeken alle opties.”

 

Foto: Wrangler

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Sportjournalistieke sporen verdiend bij de Zwolse Courant (twee jaar), het Noordhollands Dagblad (zes maanden), Voetbal International (twaalf jaar) en VI.nl (vier jaar). Nu klaar voor het grote werk: SportAmerika. Chicago b(i)ased. Go Bears. Go Hawks. Go Bulls.

1 Comment

  1. Dirk

    7 augustus 2011 at 00:36

    Ik moet toch even kwijt dat er veel taal fouten in dit korte stukje tekst staan