NFL

Brady: ‘Als je wint moet je weinig zeggen’

By  | 

Weken werd er naar het duel tussen de New York Jets en de New England Patriots toegeleefd. Uiteindelijk versloegen de Patriots met ruime cijfers (47-3) de Jets.

Volgens Patriots quaterback Tom Brady had zijn team geen last van alle commotie gehad in aanloop naar het duel: ,,We luisteren niet naar de hype,” zei Brady. “Ik denk niet dat we dat ooit gedaan hebben. Het enige dat we echt wilden is voor onze coach spelen. Hij zegt altijd ‘Als je wint, moet je weinig zeggen, maar als je verliest, moet je nog minder zeggen,” aldus de quaterback die met vier touchdown passes een grote rol speelde in de overwinning op de rivaal uit New York.

Verliezend coach Rex Ryan was na afloop kort en krachtig: ,,Ik kwam hier om Bill Belichick een lesje te leren, maar uiteindelijk kregen wij een duidelijke les. Er ging zoveel dingen verkeerd vanavond.”

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Flattr the authorBuffer this pageEmail this to someonePrint this page

Admin van Sport Amerika.